videoanalys, är det finns en “Masterclass of PS5-grafik”

Digital Foundry även har lanserad sina personlig videoanalys av Horizon Forbidden West, sätt nya sporten ifrån Guerrilla Games för att stödja PS4 samt PS5. Den här typen är detaljer om vad tidningen nämnde.

Till att börja med kommunicera Digital Foundry i fråga om upplösning samt förklarar tenderar att Horizon Forbidden West friar på PS4 samt PS4 Professionell en betydande mängd jämförbara grafikkvalitet, genom användning av dynamisk 1080p på baskonsolen för att förvandlas mot det finns en dynamisk 1800p schackbräde på den förmodligen den mest kraftfulla konsolen. Varje går på 30 FPS. Den den som skillnaden är upplösningen.

PS5som ersättare erbjuda Horizon Forbidden West 4K samt 30 FPS, eller 1800p schackbräde på 60 FPS. Inom sätt den här typen fallet bör du kommer på grund av detta faktum utnämna, vad du kommer prioritera mellan upplösning samt bildhastighet.

Med effektivitetsklänning, Digital Foundry hävdar tenderar att på PS4 / Professionell är 30 FPS granit, högre än de som inom sätt första kapitlet. Exakt samma är redo att sägas på PS5, både på 30 samt 60, genom användning av få förvärva mycket mindre bekymmer när som helst man byter bildrutor hela mellansekvenser.

Som definierade av den anledningen som tenderar att PS4-versionen, förståeligt nog, är den för att sänker mängden polygoner förmodligen den mest. PS5-versionen är “exceptionellt tät“samt komprimeringen av YouTube-videor gå fel genom användning av tenderar att göra {rättvisa} åt mängden huvudpunkterna inom sporten. Såväl som, på PS5 är laddningsavståndet för att stödja varor väsentligt ökad. På PS4 förstår du låt oss titta på pop-in av varor på horisonten.

Kort konstaterat, det finns flertal på PS4 kompromisser med ett syfte att bara vara säker på att du för att inte droppar upplösningen för att stödja en betydande mängd och ej droppar bildrutor. Prestandan är på grund av detta faktum vackert, så det är det tydligt tenderar att PS5-versionen är klart överlägsen ur hela synvinklar, ur kvaliteten på texturerna, reflektioner, volymetriska samt partikeleffekter osv. Som svar på Digital Foundry är redo att detaljnivån för att stödja botten PS4 betraktas “låg” på PC. För att sagt, jämfört genom användning av Zero Dawn är Horizon Forbidden West dessutom bravo på PS4.

Digital Foundry berömmer då kvaliteten på sporten, vad gäller antal biomer, kvaliteten på detaljerna inom interaktionen genom användning av vegetationen (inom sätt första sporten gick vi sammanfattning via sätt, är faktiskt reagerar sätt på vår rörelse). Även vind samt lokalt väder även har förbättrats. Horizon Forbidden Wests vatten samt belysning även har dessutom förbättrats.

Som nya gudasystemet prisas då karaktärernas ansikten, alla bitar en betydande mängd extra uttrycksfullt. Som pratas dessutom i fråga om omladdningstider. Inom ett exakt instans övertagande sätt på PS4 Professionell 52 sekunder tenderar att ladda, då å andra sidan sätt på PS5 bara för att övertagande 8 sekunder.

Omsider, på tal i fråga om just PS5-versionen av Horizon Forbidden West, Digital Foundry föreslår tenderar att man utför inom 30 FPSmed ett syfte att förmånen från hela grafiska huvudpunkterna grund av den övre upplösningen.

Ytterligare sist försvinner vi dig mot vårt Horizon Forbidden West recension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 − one =