Horizon Forbidden West, spelchefen tackar efter omröstningarna

0

[ad_1]

De som spelledare ifrån Horisont Förbjudet VästMathijs de som Jonge, postade ett upptäck så att tacka hela sina konfedererade efter du kommer att ha betraktat röster tilldelas sporten resten av världsomspännande stress.

För att vi har varit försedd med betraktat, Horizon Forbidden West fick utmärkta betyg men även även har dessa dagar det finns en genomsnitt lika med Horizon Zero Dawn på Metacriticlika i form av 89 förlitar sig på det praktiskt taget 100 kritik, nästan hela är entusiastiska genom den förväntade uppföljaren.

“När som helst recensionerna publiceras, önskade att jag bara för att vi säger att att identiteten är extremt nöjd med vad vi har varit försedd med kunnat skapa, mycket mer genom loppet av speciella omständigheter för att dessa”, skrev de som Jonge. “Gottgörelse så en alltför stor mängd ytterligare hela inblandade!”

När du har läst vår Horizon Forbidden West recensionnärma sig du kan tenderar att förverkliga tenderar att sätt nya kapitlet inom Guerrilla Games-serien förbättrar de som mycket mindre övertygande aspekterna resten av Zero Dawn men även ger ytterligare nya, intressanta delar ytterligare upplevelsen.

[ad_2]

Leave a Reply