cosplayet resten av Albedo of japp_leack är anime så inom 3D

Animevärlden även har hela tiden varit en av många de som första inspirationskällorna för att stödja cosplay. All period erbjuda sin egen flaggskeppsanime att tillägga nya cosplay dyker nämner, så på en gång finns som ett par serier för att av kontinuerligt är benägna att uppskattas även efter ett tag. Ett instans är Overlord, full resten av kvalitetskaraktärer. För tillfället är, japp_leack erbjuda oss sin egen Albedo cosplay.

Albedo, inom Overlord, är ledare för att stödja Nazaricks flygvaktare. Det är det det finns en demon resten av succubustyp att tillägga är utan tvekan en av de som första karaktärerna för att introducerades inom serien. Karaktären inom animen är det exakta densamma för att mannen verkar inom denna cosplay. japp_leack återskapade karaktären bra, via hela huvudpunkterna inom kostymen , tillsammans med de som svarta vingarna.

Om du förhåller sig ett fan resten av japp_leackdessutom ofta kallas Alina Beckermåste du låt oss japp_leacks Faye Valentine cosplay. Den här typen då cosplayet av Zelda i Gerudo-versionen av japp_leack. Lära sig att ska man för att inte nämna dessutom Alina Beckers Tsunade cosplay. Vi stänger via Alina Beckers 2B cosplay.

Berätta för att stödja oss, vad tycker du kan i fråga om Albedo cosplay hemmahörande i japp_leack? Även har karaktären inom Overlord-animen återskapats på finaste betyder, eller överväga du kan är benägna att du är vara försedd med betraktat variationer resten av större standarden?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 + nineteen =