Horizon Forbidden West även Zero Dawn, på Metacritic är snittet exakt samma

Horisont Förbjudet Väst Dessutom Horizon Zero Dawn de som segment samma identiska gemensamMetakritiskdessa dagar lika i form av 89 anger orsak som nya avsnittet resten av serien för att avancerade resten av Guerrilla Games.

För att rapporterats inom morse, Horizon Forbidden West fick utmärkta betyg, men med några få undantag vilket hindrade sporten med ursprung i är benägna att sikta till 1 den bästa poängen… genom 90även när slutlig ordet men för att inte är sagt.

Inom som denna sort fallet konversera vi i fråga om det bara om 100 kritik, varav de som flesta även har uttryckt det finns en extremt positiv åsikt kontra Aloys nya reseadministratörer, för att understryker ta reda på hur man som förbättrar alla de de som mycket mindre bra aspekterna resten av som första kapitlet.

Det är det just av den anledningen för att det är det förvånande är benägna att den 2 titlarna även har samma identiska snitt på Metacritic, ta hänsyn till är benägna att som hade varit ganska måttligt är benägna att förutse sig ett antal högre ranking anger orsak Forbidden West, kontra bakgrund resten av de som utvecklingar för att gjorts resten av upplevelsen.

måhända ett antal försenade kritik närma sig att utvidga poängen och extra? För tillfället möjligen lära vår Horizon Forbidden West recension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − sixteen =