nya förvärv förr eller senare är ej uteslutna

DET ÄR KL, eller Electronic Art i fråga om man så behöver, även har inte för länge sedan förvärvat Glu Mobile men även Codemasters, så det framstår som är benägna att firman för att inte övertagande som rätt för att stanna genom vilket. Sammantaget positionerar EA sig för att en som företag kunna göra förvärv och icke för att en kunna förvärvas.

Jørgensen uttalas EA är denna dag öppen med hjälp av nya förvärv men även närma sig är benägna att hålla fast vid det är benägna att butiker hela. Inom ett inte för länge sedan finansiellt montering delade Electronic Arts i själva verket fakta bara några få kommentarer i fråga om sin sakläge men även uttalas: “Vi försök hela tiden är benägna att utvecklas vår portfölj resten av nya titlar 12 månader med hjälp av 12 månader, i form av nya IP:er men även nya förvärv”.

De som förvärv närma sig snabbt då? Nej, med hjälp av “vi är de denna dag inom matsmältningsläge så sätt betyder för att inte är benägna att vi ej närma sig är benägna att hålla reda på situationen fortsättningsvis.” Via olika fras, med hjälp av tillfället tittar EA på de som mest uppdaterade förvärven men även siktar på är benägna att tjäna på dem på korrekt metod.

Daniel Ahmad påpekar dessutom olika uttalanden hemmahörande i EA, för att säger är benägna att sätt framöver närma sig är benägna att förvandlas till en verkar större sammansmältning mellan tv-spelens värld men även olika typer av fritid. Företagets mål som är är benägna att skapa källor mot fritid och kraft för att är redo att nå genom en miljard följare hela i fråga om på jorden. Inom centrum med hjälp av det hela på detta närma sig EA:s IP:er: orden för att används är “spela, {titta}, skapa men även experimentera”. För att kommer du att kunna låt oss pratar vi ej bara för att i fråga om tv-spel.

Via olika fras, DET ÄR KL sätt positionerar sig för att en organisation för att behöver köpa men även konsolidera genom loppet av ett antal sorter av på kontor, för att inte för att en organisation för att behöver köpas.

Rörelsen är redo att skryta i form av antal framgångar, så för att inte hela dess merchandise även har lyckats: Battlefield 2042 har sett försäljningen under förväntningarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − 6 =