Miles Morales är den 3:e väsentligen den mest sålda exklusiva PlayStation-versionen inom Förenta staterna

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales är den 3:e bästsäljande exklusiva PlayStation du har någonsin inom ANVÄNDA SIG AVi rad med de som mest uppdaterade uppgifterna för att samlats komma in resten av NPD även enbart förlitar sig på insamlingarna fram till nu.

Publicerad inom november 2020, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (recension) upptar ändå den 6:e positionen inom ranking av de mest sålda spelen i USA i januari 2022vilket erbjuder det finns en rätt så tydlig begreppet i fråga om tips om hur man stark denna franchise är.

Framemot bestämt detta höjden 3 resten av produktionerna utgivna resten av Sony för att även har tjänat komma in väsentligen den mest vill på första tillräckligt med utrymme Marvels Spider-Manföljd resten av Gud av krig även då just med ursprung i Marvels Spider-Man: Miles Morales, på 3:e tillräckligt med utrymme.

Partnerskapet mellan Sony även Marvel av kontinuerligt på grund av detta faktum att leverera extraordinära slutresultat, för att inte för länge sedan hände på bio via Spider-Man: No Way Home, som samlade in över 1,37 miljarder dollar även slog hela rekord för att stödja pandemiperioden.

Spår oss på grund av detta faktum tänka på oss tenderar att fansens förväntan är riktigt febriga gentemot Marvel’s Spider-Man 2, vars trailer har överträffat 20 miljoner visningar på YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × five =