förladdning tillgänglig med hjälp av PS5 samt PS4, denna sort är skalan på nedladdningen

0

[ad_1]

För att releasedatum med hjälp av Horisont Förbjudet VästSony gjorde sätt förladdning tillgänglig med hjälp av PS5 samt PS4vilket avslöjar nedladdningsstorlek resten av alternativ 1.003.000.

För att PlayStation Game Size rapporterar är förladdningsstorleken med hjälp av den ecu versionen resten av Horizon Forbidden West 98 074 GB med hjälp av PS5 samt 90 243 GB med hjälp av PS4. Ytterligare dessa läggs 1 647 GB med hjälp av beskyddare resten av Digital Deluxe samt förmodligen day one-patchen (i fråga om den för att inte redan är integrerad inom 1.003.000-versionen).

Å andra sidan när du har köpt det finns en digital kopia med hjälp av PS4 samt eftersom den uppgradera ytterligare PS5 (som är logiskt som ett resultat av sätt kostar mycket mindre samt uppgraderingen är utan kostnad), ägde rum inträffade glöm inte att förladdningen låter dig bara för att är redo att ladda ner den gamla genversionen, när du med hjälp av PS5 bör redo på slaget midnatt den 18 februari 2022, som är dagen med hjälp av lanseringen resten av Horizon Forbidden West.

Att kunna fixa väntan behärskar du läsa i fråga om dem hela de många alternativen för tillgänglighet och anpassningsbar svårighet avtäcktes inom går resten av Guerrilla Games eller beundra den vilda Tremortusk i aktion på PS4.

[ad_2]

Leave a Reply