avtalet är redo att vara ganska mycket lönsamt för att stödja varje, för att stödja det finns en analytiker

0

[ad_1]

Affären mellan Sony men även Bungie med ursprung i 3,6 miljarder sätt jag skulle inte vara kapabel att göra inkomster ganska mycket för att stödja varje sida, på detta är vad det finns en analytiker avslöjade.

Karol Severin (senior analytiker men även produktchef för att stödja MIDiA Research) identifierade tenderar att synergierna mellan den 2 affären är redo att göra sätt mot det finns en ganska mycket värdefulla arbetsplats för att stödja varje parter.

Severin säger: “Vi utvärderar i fråga om sätt hade varit det finns en duktig nytta resten av 3,6 miljarder dollardet grunderna för att stödja rörelsen är självklart betydande, så måste du dessutom att fundera på eventuella strategiska belöningar (fördelarna med) i ämnet av hade varit på detta förvärv är redo att ta PlayStation kommer in inom framtid på medellång sikti ämnet av synergier.”

Sony

“PlayStation hantera livetjänster, genom vilket Bungie även har ganska mycket expertisförväntningar. Sony bör eftersträva livetjänster extra aggressivt än du har någonsin, ta hänsyn till dragkraften på spelmarknaden men även ta hänsyn till tenderar att denna form inom varje liten sak ökad grad kan erhållas men även anammas resten av konsumenterna. Sätt plattformsoberoende valet skulle vara inom samklang via saken. Multiplatform behåller på tenderar att växa till att bli det finns en investering, så Sony gör korrekt inom tenderar att hålla det uppe sätt med ett syfte att minska konkurrenstrycket med ursprung i olika motståndare men även maximera intäktspotentialen.”

“För att jag äger sagt ganska mycket av gånger tillförene – vägen framåt för Xbox är plattformsoberoende, PlayStations framtid är korsunderhållning. PS det följande marknaden i ämnet av plattformsoberoende plattformar, så är redo att vi säger att sitt i ämnet av synergieffekter för att stödja online-spel med ursprung i ett antal sidor resten av underhållningsvärlden (inom synnerhet inuti video, musik, sportaktiviteter men även sociala områden).

The Bungie Experience inom livetjänster närma sig kommer att tenderar att bidra mot denna åka. Som svar på intervjun via GamesIndustry.biz säger Jim Ryan (VD för att stödja SIE): “Filosofiskt handlar sätt för att inte i fråga om att dra för kommer in sätt denna sort innehållet mot PlayStation-världen. Sätt handlar i fråga om tenderar att konstruera massiva men även underbara nya världar kollektivt. Långt om länge avslutningsvis, ens antar Destiny 2 är den den som nyckeltiteln för att stödja tillfället, är Bungie faktiskt för att inte ett nytt grupp. Mannen skapade Halo men även även när mannen för att inte lång sikt stolt äger den är redo att mannen ståta via ganska mycket av 12 månader resten av lönsam spelproduktion på sitt CV. I fråga om Bungie är redo att hålla det uppe denna framgång förr eller senare, avlasta Sony tenderar att utvecklas livetjänster men även avlasta mot tenderar att låsa citerar Sonys potential för att stödja korsunderhållning, är redo att affären utvecklas till ganska mycket värdefulla för att stödja varje parter.”

[ad_2]

Leave a Reply