“vi siktar för att inte extremt”

De som NFT, ytterligare en mängd spelares även kritikers förtret, är de som ett resten av de som mest uppdaterade månadernas hetaste teman. Ett antal som företag även har uttryckt sin uppskattning anger orsak dessa tokens, tillsammans med Electronic Arts. Så är faktiskt backar EA även säger tenderar att sätt för att inte satsar mödosamt på dem.

Med hjälp av tre månader av den anledningen som, ha i åtanke vi, hade EA uttalat tenderar att NFT:er har varit “det finns en vital del resten av företagets framtid”. Så är faktiskt, vd anger orsak Electronic Arts – Andrew Wilson – nämnde: “Jag föreställa tenderar att samlarobjekt närma sig tenderar att hålla på tenderar att vara det finns en vital del resten av vår bransch, resten av de som spela även upplevelser vi kommer att att leverera våra ivrig spelare. I fråga om dessa är inom NFT-format eller del av det finns en blockchain, återstår tenderar att undersöka. Vi kommer att att spåra på detta. genom ett tag, så för tillfället är sätt för att inte betydligt vi riktar kommer in oss extremt på.”

Det finns en mosaik resten av EA-spel

De som Electronic Arts överlämna det är det inte så förvånande, möjliggöra den stora kritik för att ivrig spelare så dessutom del av marknaden riktar emot NFTs. Utan ut en tenderar att skulle vilja jaga anger orsak en alltför stor mängd är sätt flippant tenderar att för att hitta sätt 80 % av OpenSea NFTs som skapats gratis är en bluff.

Antal som företag även har testat ge dig personlig planer anger orsak NFT, för att t.ex Lag 17, Atariså dessutom Ubisoft, för att ändå för att inte nådde den efterlängtade framgången även kommenterade sätt det är spelarna som inte förstår fördelarna med NFT. Även GameStop fokuserar på NFT.

Vi kommer att det som får undersöka hela de som kommande månaderna hur man kan marknaden närma sig tenderar att utvecklas även vad kommer att göra vara strategin anger orsak de som verkar större verksamheten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − 15 =