Apex Legends för att stödja PS5 samt Xbox Series X | S rankad inom Europa samt Taiwan

Apex Legends för att stödja PS5 Dessutom Xbox Series X | S även har varit klassificerad inom Europa samt Taiwan, vilket betyder att det efterföljande generations variationer resten av Battle Royale för tillfället är är på kort avstånd förestående.

Sanningen är bara för att för att stödja ett antal dagar eftersom den Respawn fritid konstaterade är benägna att PS5 och Xbox Series X | S-versioner av Apex Legends kommer mycket snartsamt det nyhet i fråga om klassificeringen bekräftar bara för att dessa fras.

Ökade med 30 %, Apex Legends är redo att träna ut genom användning av det finns en en betydande mängd stor användarbas för att är redo att accelerera och extra inom takt genom användning av är benägna att sporten lindrar PlayStation 5 samt Xbox Series X | S.

Det är det men för att inte klart vad vi är redo att förutse oss resten av det efterföljande generations variationer resten av titeln för att avancerade resten av Respawn Entertainment, även när massor av kunders räkna med ett grafikläge att kunna 120 fps att kunna erbjuda det finns en mycket mer det exakta samt lyhörd upplevelse.

För tillfället även har Säsong 12: Apex Legends Rebellionför att för att stödja genom användning av sig det finns en ny Legend, ett nytt läge samt olika information.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × four =