känslig lansering på Android invid förestående, är benägna att observera på iOS

EA men även Respawn meddelade är benägna att känslig lansering hemmahörande i Apex Legends cellulär för att stödja prylar Android närma sig är benägna att starta inuti tillfällig inom det finns en liten krets resten av av länder som, antagen resten av iOS-versionen men även debut inom övriga av världen.

Genom loppet av den mest uppdaterade Electronic Arts finansiella rapporten meddelade VD Andrew Wilson är benägna att den mobila versionen resten av den berömda Battle Royale närma sig är benägna att börja dela inuti tillfällig. Ett par timmar på ett tag, genom användning av ett inlägg hemmahörande i som officiella Apex Legends-kontot, bekräftades den mjuka lanseringen inom Argentina, Colombia, Mexiko, Peru, Indonesien, Malaysia, Filippinerna, Singapore, Australien men även Nya Zeeland, genom användning av förhandsregistrering tillgängliga för tillfället. . Lanseringen inom olika av länder som på jorden men även resten av versionen för att stödja iOS-smarttelefoner men även surfplattor som ersättare närma sig är benägna att ske på ett på ett tag händelse, så vi tvivlar på är benägna att det kommer dröja länge.

Apex Legends Mobile lanserades 2019 men även är det finns en opartisk alternativ resten av sporten, därefter utan ut en cross-play men även cross-progression genom användning av konsoler men även PC. Spelets natur närma sig hela tiden är benägna att vara densamma, så vi pratar om det finns en frenetisk gratis-att-spela battle royale genom användning av kosmetika, till saker men även betalda stridspass. Det finns en hölls förra året begränsat antal betatester men även därefter ser ut sporten är faktiskt vara förbereda att för att stödja den officiella debuten.

För tillfället sätter ihop Apex Legends sig för att stödja den förestående lanseringen resten av Säsong 12: Rebellion. Bara för att igår a gameplay-trailer tillägnad det begränsade tidsläget Control genom användning av grupp på 9 idrottsman.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + 19 =