Youtuber stjäl 500 000 $ med ursprung i följare i form av det finns en bluff, köper det finns en Tesla även skyller på dom som föll anger orsak sätt

Paul “Ice Poseidon” Denino, streamer på YouTube, även har lurade deras följare anger orsak ett fullständigt 500 000 USD, mannen använde de pengarna med ett syfte att köpa det finns en Tesla (som ett minimum ser ut sätt för att) även när som helst mannen ordentligt upptäckte även anklagades, skyllde mannen på dom som föll anger orsak den. Som så mycket som upptäcktes resten av YouTuber Coffeezilla.

Måste du förverkliga tenderar att Ice Poseidon hade varit det finns en Twitch stjärna, inget speciellt lönsam 2015 grund av hans strömmar resten av Old Fakulteten Runescape. Twitch förbjöd honom ändå ett antal gånger även slutligen, 2017, förbjöds Ice Poseidon helt med ursprung i plattformen efter du kommer att behöva blivit “swatted” när som helst mannen hade varit på ett American Airlines-plan. Baserat på säkert påståenden organiserades ändå alla bitar resten av streamern kollektivt i form av fansen. Den flyttade eftersom den mot Mixer även, när som helst plattformen stängdes inom juni 2020, bytte den mot YouTube.

Är faktiskt även har Coffeezilla avslöjat tenderar att Ice Poseidon även har drivit sina följare att ta en position inom CxCoin, det finns en plattform för att grundades med ett syfte att donera kryptovaluta. På bara för att några veckor tog mannen ändå hela de pengarna ($ 500 000) även spenderade dem till 1 Tesla, i rad med hans filmer.

Varje gång mannen ordentligt upptäcktes även konfronterades i form av information nämnde Ice Poseidon: “Del av skulden ligger hos fansen med ett syfte att de som lagt så ganska mycket emotioner inom sätt. Ingen person bör vara tenderar att utvecklas till lurad. Vanligtvis bör du kan bara för att tänka på att på dig .” Mannen nämnde dessutom att som är oriktigt tenderar att kalla så mycket som situationen anger orsak stöld.

Mannen hävdade efteråt tenderar att sätt kan ge kontantbelopp igen mot fansen, å andra sidan tenderar att mannen för att inte behöver göra sätt med ett syfte att mannen bör tänka på att på sig . På ett tag ändrade mannen sig ändå även nämnde tenderar att mannen önskade att ge igen 155 000 $, å andra sidan Coffeezilla fann tenderar att även på detta till dels hade varit det finns en lögn, som ett resultat av streamern bara för att gav igen 47 000 $.

Som här är cirka oroande position. Hände glöm inte att hela tiden uppmärksamma att på aktieägarförhållanden för att skapas i form av innehållsskaparna. Är benägna att vara ett fan är det finns en sak, tenderar att är beroende av det finns en främling i form av ett skumt tidigare är det finns en en annan. Hade varit eftertänksam i form av denna form av praxis även göra investeringsprocess för att inte dina kontantbelopp slarvigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × four =