Resistance, MotorStorm, SOCOM men även Sly Cooper närma sig tenderar att återvända åt PS5, för att stödja ett status

0

[ad_1]

Motstånd, MotorStorm, SOCOM, Sly Cooper men även olika klassiska Sonys immateriella rättigheter är på ett sätt tenderar att återvända åt PS5, rapporterade läckaren Listig.

Efter du kommer att behöva pratat i fråga om The Last of Us Remake, som han säger kommer att ha en längre historia och fantastisk grafikyoutubern rapporterade på detta vidare statusså anger att det finns information med ursprung i olika källor för att pojken för att inte även har betydligt metod tenderar att bekräfta.

“Jag har kunskap eller färdighet i för att inte bekräfta kunskap för att rapporterats resten av olika, så jag ska för att separera den hur som helst för att stödja dem för att är redo att vara resten av nyfikenhet: som påstås tenderar att Resistance, MotorStorm, SOCOM, Sly Cooper och ena olika klassiska immateriella egenskaper är på ett sätt tenderar att återvända”, skrev Listig.

Motståndsserien även har varit djupt tvinnat upp åt historien i fråga om PS3via som första avsnittet bland konsolens lanseringstitlar, allteftersom det finns en eventuell retur av SOCOM vi pratar för tillfället är allt mer enträget.

MotorStorm kan också vara ett varumärke relaterat åt Ps 3via som slutlig huvudkapitlet, Apocalypse, avslöjat 2011. Sly Cooper är som ersättare det finns en immateriell egendom född på PlayStation 2 men även på ett tag även landad på PS3 men även PS Vita.

[ad_2]

Leave a Reply