Warzone att tillägga Vanguard, trailers att tillägga nyheterna med ursprung i säsong 2, tillsammans med kartor, krigsredskap att tillägga lägen

Via Säsong 2 med ursprung i Call of Duty: Vanguard att tillägga Warzone i form av börja det efterföljande per vecka även har Activision lanserad det finns en ny storytrailer att tillägga kommande information i fallet med operatörer, Battle Passes, kartor att tillägga extra.

“När som helst axelmakterna de brukar allierade av konstant sin slaget inom Stilla oceanen att tillägga tidigare, dyker ett nytt risk nämner på horisonten: Nebula V. Kapten Butcher att tillägga hans personal även har samlat detaljer om ett kemiskt krigsredskap att tillägga är faktiskt deras uppgift. som består inom är benägna att behålla som ur händerna på fiender ytterligare samtlig värde”, lyder beskrivningen resten av den nya film i form av huvudpersoner de som nya operatörerna Anna Drake, Thomas Bolt att tillägga Gustavo Dos Santos. Den primära närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig med ursprung i lanseringen resten av säsong 2, då däremot de som olika två närma sig efteråt.

På PlayStation-bloggen har dem ganska mycket av innovationerna som inkluderar säsong 2 resten av Call of Duty: Warzone att tillägga Vanguard, för att börjar till på måndag, dessutom avslöjats. 14 februari.

Med avseende på Warzone närma sig den nya säsongen är benägna att introduceras Nebulosa Vdet finns en anordning för att kan tillämpas att kunna tillverka ammunition för att släpper ut moln resten av oskadlig bränsle med ursprung i fiender ytterligare fallna fiender eller enkannerligen lömska sprängladdningar.

I ett försök att möta Nebula V närma sig lirare ha förmågan att för att använda sig av den nya “Decontamination Station”-fältuppgraderingen, för att sporadiskt filtrerar riket att tillägga beskyddar allierade med ursprung i giftiga moln. Debuten resten av pansartransport att tillägga nya intressanta destinationer inom kartan.

Som kan också är benägna att det har varit det två nya lägen: Caldera Clash and Rebirth Iron Trial. Den primära gör är benägna att två grupp i fråga om 48 lirare kolliderar inom det finns en Deathmach i form av tillfällen att tillägga uppgraderingar, den övriga vill som ersättare tvåspelarlag ställas gentemot den ene den andre i form av uppsättningar resten av krigsredskap att tillägga fasta riktlinjer.

Bland nyheterna inom bevis anger orsak Förtrupp vi vi upptäcker att tillägget resten av två nya flerspelarkartor, Casablanca att tillägga Gondola, att tillägga debuten resten av rankade matchersom kan är benägna att för att använda sig av principerna för att godkänts resten av Call of Duty League 2022, synliga skicklighetsbetyg att tillägga nya konkurrenskraftiga belöningar.

genom vilket Zombies-läge som ersättare närma sig den är benägna att berikas i form av den nya navkartan “Terra Maledicta”, som kan att införliva nya stridsområden, karaktären Vercanna i form av helande flexibiliteten Healing Aura att tillägga chefen Zaballa the Deceiver. Säsong 2 kan också är benägna att låt oss återkomsten resten av Wonder Weapons att tillägga som nya berättelseuppdraget “Terra Maledicta”.

Omsider närma sig PlayStation Plus-prenumeranter med ursprung i 23 februari ha förmågan att f r ee kommer in Beach Bum Combat-paketför att innehåller ett legendariskt operatörsskinn anger orsak Wade Jackson, Legendary Overlord att tillägga Neptune vapenritningar i form av 10 en tillägg vardera, ett legendariskt emblem, ett legendariskt visitkort, det finns en episk klocka att tillägga lyckobringare att tillägga det finns en 60-minuters dubbel XP-token.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − 4 =