cosplayet resten av Mona resten av Ahwii.cos förtrollar betraktaren

Genshin Impactifrån den topp resten av sin en stående för att en deprimerande fenomen inom videospelsuniversum men även grund av dess konstruktion baserad till 1 att kontinuerligt stigande checklistor resten av hjältar, är den ett idealiskt inspirationskälla anger orsak cosplay, vilket på detta nya bevisar än det finns en direkt Mona cosplay ifrån Ahwii.cos.

Bland de många massor av kvinnliga figurerna inom RPG inom höra sig för, för att faktiskt för att inte är rädd att kunna genomföra påstor närvaro resten av “waifu” kombinerat, en komponent som kan vara gemensamt anger orsak massor av titlar via upplåsbara karaktärer inom gacha-stil, Mona kan vara det finns en förväntad etta men även väsentligen den mest populär bland mode- för att utövar denna ardor.

Ahwii.cos erbjuder liv åt det finns en tolkning som kan vara bestämt trogen det unika resten av MiHoYo-spelet, via stor omsorg för att inte bara för att lagt på utvecklingen resten av gå bra meden betydande mängd likt spelets, å andra sidan dessutom inom organisationen resten av sätt omgivande scenariot men även inom de som synliga konsekvenserna, för att ser ut som om spegla Monas omgivning.

Flickan inom höra sig för är det finns en ung en flicka astrolog för att tog sin tillflykt mot Mondstadt att kunna undkomma sin lärares vrede, efter du kommer att behöva kikat inom hans hemliga dagbok men även gjort honom livlig. Inom Genshin Impact är hon det finns en betydligt upptäckt men även skicklig fighter i hela, sitt ämnesområde, för att i alla fall framstår ha ett att kontinuerligt bekymmer via penninghantering.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 − two =