Närma sig Gran Turismo 7 du kommer att behöva ett 30 fps ray traced grafikläge? –

Gran Turismo 7 skulle vara huvudpersonen inom kvällens State of Play, så det är det inte länge tenderar att lära känna honom högre hela genom officiella information, dock för tillfället dyker ett tydligen berömmelse nämner på webben, för att ett utan tvekan grafikläge i form av strålspårning inom sporten åt 30 fpsdock det ha kunskap i, vara ett vanligtvis missförstånd.

Det nyhet närma sig hela genom ResetEra, fiskad resten av den grekiska sajten GameOver hela genom WayBack Machine, som ett resultat av artikeln tydligt hade kommit ut . Inom denna hänvisas åt presentation reserverad för att stödja pressen iscensatt för att stödja bara några få dagar av den anledningen som dessutom ändå hela embargo, varför artikeln tydligt för att inte lång sikt finns tillgänglig online-.

Sättet att för att i ändå, inom del av den den här typen låten ser ut som det har varit det det finns en det exakta referens åt ett grafikläge i form av ray tracing hela spelandet: “Självklart är den tekniska aspekten dessutom vital, som ett resultat av på detta är som första sporten vi vill på PS5. “, läser artikeln. “Som svar på studier ifrån Kazunori Yamauchi även har Gran Turismo 7 på PS5 två grafiklägen, ett för att siktar på högsta möjliga bildhastighet, i form av målet på 60 fps, dessutom ett för att som ett alternativ siktar till 1 förbättrad skärm, hela genom tenderar att sätta igång strålen spårning i ett försök att förnya belysning, skuggor dessutom framför alla bitar reflektioner på karossen“.

På detta jag skulle inte vara det finns en en annan av data än vad för att framkommit tidigare, göra en ersättning för tenderar att strålspårning hade meddelats för att nuvarande endast i repriser och i fotoläge på grund av detta faktum för att inte hela själva spelandet. På detta är redo att ändå vara ett översättningsfel eller ett missförstånd, i form av sannolikheten tenderar att strålspårning är aktiverad inom olika villkor för att repriser. Varje liten sak för att återstår är för att delta för på som Status i kväll klockan 23.00 tenderar att ta reda på extra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × two =