PlayStation Store, PS5 samt PS4-spel med hjälp av lägre än 10 euro via de som mest uppdaterade erbjudandena

De som PlayStation Store startade det finns en ny kampanj, Critics’ Choice, för att platser en hela gäng PS5 samt PS4-spel föråldrad samt ny. De som erbjuder de som uppmärksamma de som mest uppdaterade produktionerna, så sätt finns ändå ett antal titlar för att kommer du att kunna förmedla fastigheter med hjälp av lägre än 10 euro.

Inom nyheterna tillägnat rabatter på PlayStation Store vi nämnde namn för att Call of Duty: Vanguard, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Men även Ratchet & Clank: Rift Apartså för de som söker efter spela som var på marknaden ett litet tag behärskar du spara några enorma kontanter.

På detta är fallet via Digital Deluxe med ursprung i Shenmue 3för att är redo att vara din med hjälp av dig 7,99 € som ett alternativ med hjälp av 39,99, eller överlevnadsskräck Blair Witchav tillgängligt åt minimalt värdet du har någonsin: 8,99 € som ett alternativ med hjälp av 29,99.

Är benägna att upprätthålla sig på skräcktemat är sätt bland erbjudandena Layers of Fear 2 åt 4,99 € som ett alternativ med hjälp av 19,99, då däremot One Piece-fans närma sig ha förmågan att återställa den mest uppdaterade tie-in producerad resten av Bandai Namco, One Piece: World Seekerbetalar bara för att med hjälp av sätt 9,79 € som ett alternativ med hjälp av 69,99.

Precisionsskytten Sniper Elite 4 närma sig bort ensam 6,99 € istället med hjälp av 69,99, då däremot den kooperativa handlingen Warhammer: Vermintide 2 sätt är redo att visa sig vara gör allt du 7,49 € som ett alternativ med hjälp av 29,99. Till slut finns den under vilket spädbarn pärlan resten av Hollow Knight bara för att 5,79 € som ett alternativ med hjälp av 14.49.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 3 =