förbeställning öppen på PS5 men även PC, tidig åtkomst men även hårdvarukrav

Ghostwire Tokyo hade varit huvudpersonen inom det finns en djupgående presentation via videon för att publicerades inom går natt men även medan den förbeställ med hjälp av game på PS5 men även PCvia någon person bonus för att tidig men även specialutgåvainnehåll men även inom hårdvarukrav med hjälp av Windows-versionen.

Den nya förstapersonsactionen resten av Tango Gameworks, kännetecknad resten av det finns en skräckmiljö halvvägs för mellan modernitet men även traditionell japansk folklore, även har till slut bevisad sig inom det finns en stor berättelse och spelvideor för att med hjälp av första gången faktiskt bekräftade vad det är det, utöver hastigt avslöjade som utgångsdatum satt mot 25 mars, läckte strax innan.

Förbeställningarna även har öppnats genom loppet av de som mest uppdaterade timmarna men även sporten finns att förvärva på PlayStation Store inom PS5-version (via 10 % en minskning med hjälp av PS Plus-prenumeranter) men även vidare Ånga inom PC-version. Hela genom är benägna att boka standardutgåvan kommer att få du kan Hannya- men även bikerkläderna, när du via den digitala Deluxe Edition utöver ovan pratade om bonusar även kommer att få Shinobi-outfiten, Kunai-vapnet men även Streetwear Fashion-paketet, å andra sidan framför alla delar chansen är benägna att gå surfa inom sporten 3 dagar för tidigt jämfört via standardlanseringen som kan vara den 22 mars.

Ghostwire: Tokyo, det finns en skärmdump

Med hjälp av tillfället även har det finns en fysisk upplaga resten av Ghostwire Tokyo för att inte tillkännagivits resten av Sony men även Tango Gameworks, så vi avvaktar någon person detaljer om på detta. Med ursprung i Steam-sidan ha kunskap i att vi förvärva hårdvarukraven med hjälp av PC-versionen:

Minimikrav med hjälp av hardware men även mjukvara:

 • OS: Windows 10 64-bitars 1909 eller efteråt
 • CPU: 3,5 GHz Intel Core i7 4770 eller AMD Ryzen 5 2600
 • RAM: 12 GB
 • GPU: Nvidia GTX 1060 eller AMD RX 5500 XT (6GB VRAM eller högre)
 • DirectX: Variant 12
 • Arkiv: 20 GB
 • SSD fördelaktigt

på hardware men även mjukvara rekommenderad:

 • OS: Windows 10 64-bitars 1909 eller efteråt
 • CPU: Intel Core i7 6700 på 3,4 GHz eller AMD Ryzen 5 2600
 • RAM: 16 GB
 • GPU: Nvidia GTX 1080 eller AMD RX 5600 XT (6GB VRAM eller högre)
 • DirectX: Variant 12
 • Arkiv: 20 GB
 • SSD fördelaktigt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × one =