Bungie anställer Derick Tsai för att chef anger orsak Destiny Universe Transmedia, anger orsak TV-serien

Förvärvet resten av Bungie resten av Sony även har dessutom tenderar att göra i form av företagets expansion inuti världen anger orsak tv- dessutom multimediaproduktioner, vilket framgår resten av den mest uppdaterade tidens anställning resten av Derick Tsai inom rollen för att chef anger orsak Destiny Universe Transmedia-divisionen.

Organisationen resten av det finns en så kallad filial inuti Bungie kommunicera sitt tydliga språk: rörelsen behöver expandera mot nya underhållningsområden dessutom mest sannolik arbeta i form av TV-serier eller långfilmer resten av betydligt variation relaterat mot universum skapat anger orsak Destiny-serien. Alternativt hade avsikten framkommit tydligt redan inom efterdyningarna resten avSonys förvärv av Bungie.

Ta hänsyn som huvudspråket i Japan företagets makt inuti tv- dessutom filmproduktioner, representerar föreningen mellan den 2 affären det finns en idealisk risk tenderar att dra nytta av Bungies emblem inuti multimediaområdet. Inuti denna fantasifull och matcher anställningen resten av Derick Tsai, för att förut har varit chef för samma division inuti Riot Games.

Tsai är faktiskt i kommando av League of Legends shortsför att extremt även har bidragit mot tenderar att skapa den komplexa spelvärlden dessutom odlat den berömda MOBA-historien överallt i världen, därefter det helt ett ordentligt val av varje gång som levereras till skapandet resten av multimediaprojekt grundade på online-spel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × one =