Jämförelsevideo anger orsak Digital Foundry, så denna sort fungerar den på PS4/Professionell dessutom Xbox One/X

Digital Foundry även har delat det finns en ny när sätta nästa video under vilket pojken oss de som antal versionerna resten av Döende mild 2för att förklarar det bästa sättet att sporten körs på PS4, PlayStation 4 Professionell, Xbox One dessutom Xbox One X. Kommer du att kunna låt oss titta på videon ovan.

Tydligt bör de som gamla genversionerna resten av Dying Light 2 nöja sig med mycket kompromisser jämfört i form av PS5 dessutom Xbox Series X | S, så vilka? Digital Foundry förklarar tenderar att grafiska tillhörigheter Inom dessutom baksidan är de som huvudsakligen liknande konsolgeneration, så det finns specifika variationer relaterat till belysning dessutom omgivande ocklusion.

Det främsta skillnaden är tydligt upplösning. Xbox One dessutom PS4 bör nöja sig med icke-dynamiskt 864p. PS4 Professionell dessutom Xbox One X, alternativt, är tillgängligt i på 1080p. Relaterat till bildhastigheten även har hela variationer fångade på 30 FPS dessutom framförallt är prestandan stensäker, i form av bara för att PS4 Professionell för att släpper ett par foton stundtals. Dessvärre finns sätt det finns en betydligt mängd skärmslitningar, särdeles på den 2 basmodellerna resten av Microsoft- dessutom Sony-konsolerna. Som kan vara uppenbar är Xbox One X de mest effektiva resten av de som gamla genkonsolerna, inom den denna sort versionen når Dying Light 2 1080p, 30 FPS granit dessutom även har ett minimum av skärmslitage.

Till slut, denna sort är vår Dying Light 2 Stay Human recension.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 2 =