Dying Light 2 åt PS5 samt Xbox Series X | S, videoanalys samt när sätta nästa hemmahörande i Digital Foundry

Dying Light 2: Stay HumanPS5 samt Xbox Series X | S analyserades inom den klassiska Digital Foundry-videon via när sätta nästa mellan de som antal plattformarna, vilket generellt erbjuder en betydande mängd positiva slutresultat så dessutom via säkert variationer mellan den ena samt den övriga versionen.

Bland dem även har Xbox Series S det finns en en roman grafikläge på 1080p samt 30 fps: på den den här typen fronten den sig vara säker i förhållande till bildhastighet samt i stort lyckas den den här typen versionen ändå behålla de som väsentliga grafiska egenskaperna hos de som ökad versionerna, så utan ut en är benägna att ray tracing tillämpas.

Xbox Series X samt PS5 segment nästan samma identiska grafiklägen, särskilt upplösning, effektivitetsklänning samt standarden. Inom upplösningsläget är sätt möjligen sätt för att dyker nämner verkar större distinktion mellan variationer: inom sätt den här typen valet verkar Xbox Series X-versionen inom 3456×1944 då istället PS5 på 3200×1800, varje låsta på 30 fps bibehålls stabilt, även när sätt finns sporadiska nedgångar inom ett antal extra intensiva andra.

Performance-läget även har det finns en upplösning på 1080p samt 60 fps, för att är också nästan stabila på varje plattformarna, då istället Graphics Quality-läget introducerat på 1080p, 30 fps samt via relevant resten av strålspårning, i synnerhet för att stödja hantering resten av mild samt skuggor, tillsammans med den överlägsna Ambient Occlusion.

I det långa loppet, för att stödja Digital Foundry är sätt besvärligt att besluta vilken variant för att för användning: 60 fps är tydligt är benägna att föredra att kunna högre observera handlingen, så förbättringarna för att tillämpas resten av de som olika grafiklägena är inom säkert omständigheter en betydande mängd uppenbara samt spektakulära, så en betydande mängd är benägna att de som för att inte är benägna att bära resultat i inom ett klart föredraget läge framför de som olika.

Just just nu publicerade vi köpen via priserna.com bästa priset Dying Light 2: Stay Human PC samt vi har varit försedd med dessutom betraktat första klasserna tilldelas Techland-spelet resten av internationella tidningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + 4 =