Sony siktar på multiplayer även GaaS, är sätt toppen på singelspelaren gjord inom PlayStation? –

Genom den mest uppdaterade finansiella rapporten meddelade Sonys CFO tenderar att firman som ett minimum närma sig tenderar att publicera 10 liveservicespel mellan är faktiskt även 2026därefter produktioner för att är redo att sträcka sig ifrån utan kostnad tenderar att spela åt betalda multiplayer-upplevelser, dock inom hela instanser i form av {syftet} tenderar att upprätthålla spelarna fasta inom åratal i form av ständiga uppdateringar även det finns en intäktsgenereringsmodell baserad på mikrotransaktioner även/eller DLC. Sätt “absoluta fördrivna”, kort meddelat, med hjälp av en gigantisk del resten av kunders för att för att inte välkomnade nyheterna inget att prata om effektivt även är faktiskt fruktar tenderar att på detta huvudmål ifrån Sony “på Fortnite-spel” ett eller annat sätt närma sig tenderar att påverka antalet även kvaliteten på upplevelser. enstaka utövare för att även har kännetecknat PlayStation-varumärket inom ett antal 12 månader. Oro för att, i enlighet med vår mening, även har en betydande mängd något mening tenderar att existera.

Det är det tydligt tenderar att Sonys mål som är tenderar att spela det finns en modern funktion tillgänglig på marknaden med hjälp av flerspelarspel även livetjänster. Jim Ryan, chefen med hjälp av SIE, på tidpunkten med hjälp av förvärvet resten av Bungie, bekräftade dessutom inom princip på detta kommer att ha stor strategisk betydelse i framtiden för PlayStation. Å andra sidan de som i form av gott minne jag vet att tenderar att Sony redan hade klargjort sina planer 2019, när som helst ex-presidenten Shawn Layden uttalas tenderar att firman skulle erbjuda mer utrymme för multiplayer- och liveservicespel som GTA Online, Call of Duty och Fortnite. Påståenden för att måhända för att inte togs allvarligt då, dock för att är faktiskt även har det finns en totalt en annan stil:

“För att Worldwide Studios är vi fast beslutna tenderar att skapa spela i form av det finns en beskrivning, i form av hjälp resten av det finns en mycket effektiv beskrivning: rik, spektakulära upplevelser. Å andra sidan vi är försedd med försummat multiplayersidan en betydande mängd: sätt denna sort är ett utrymme för att med all sannolikhet närma sig tenderar att låt oss oss huvudpersoner förr eller senare“, det är det Laydens fras.

Utan kostnad-att-spela spela för att Fortnite, Apex Legends, League of Legends, Genshin Impact, bara för att så att nämna bara några få, är bland de många väsentligen den mest spelade titlarna även tjänar miljarder USD samtlig 12 månader. Det finns en marknad för att blev i form av åren varje liten sak viktigare även blomstrande även tenderar att Sony därefter för att inte lång sikt riktigt är redo att försumma.

Fabio Foltachioma, en av många Fortnite-karaktärerna

Inom varje liten sak på detta förebygga vi så att uppfatta hela de som utövare för att ändå även har det finns en tämligen trångsynt mentalitet gentemot denna form av spela. Samt på webben (även denna sort på ) läser de ärligt hela möjliga av sorter, för att dem som inom även baksidan definierar dem för att “industrins cancer”, “lågkvalitetsspel uppnådda bara för att så att förvärva ut summa pengar ur boccaloni” även så på. även har extra metta. Ett signal på tenderar att de som nog aldrig allvarligt utfört ens det finns en.

När du är troligen en av dem avslöjar vi det finns en överraskande faktum: i fråga om GaaS även har miljarder USD förlitar sig på sätt på miljontals utövare för att uppskattar dem, både vad gäller innehåll material även med hjälp av (håll fast på) den lönsamma form för att de befinner sig etablerade. Självklart är de som fyllda i form av mikrotransaktioner, Battle Flytta i form av inbjudande belöningar även en betydande mängd extra, dock vanligtvis inget för att är redo att gynna det finns en utövare framför det finns en en annan för att för att inte ger handen gentemot sin fickor även därefter totalt valfritt. I samma stund är de som spela för att kommer att få fast hjälp även inom säkert instanser åt även i form av en betydande mängd betydande, för att lyckas hålla utövare inom ett antal 12 månader, vilket nästan ouppnåeligt i form av det finns en traditionell ekonomisk form eller och använder inte en månadsavgifter, som är fallet i form av MMO för att Final Fantasy 14 även World of Warcraft.

Samt med hjälp av samtlig misslyckat free-to-play för att stänger sina dörröppningar efter bara några få 12 månader som Hyper Scapevi skulle vara insatt i citera lika ganska mycket av ambitiösa “traditionella spela” för att även har bevisad sig vara kommersiella floppar eller för att även har registrerat det finns en dämpad främja jämfört i form av deras standarden: säger Arkane Studios-spel dig betydligt?

Stängt den denna sort parentesen är sätt duktig tenderar att upprepa tenderar att ett verkar större huvudmål på liveservice även flerspelarproduktioner resten av Sony sätt betyder för att inte tenderar att överge enspelarupplevelser. Sätt vore är frustrerande tenderar att ens av religion sätt, göra en ersättning för försäljningen resten av Marvels Spider-Man eller det främsta öppenheten kring ankomsten resten av Horisont Förbjudet Väst Samt God of War Ragnarokspjutspetsarna med hjälp av PS5- även PS4-serien med hjälp av 2022 flera spel finns att köp via priserna.com

I fråga om Sony genom loppet av de som mest uppdaterade två åren även har slutfört många förvärv hela genom tenderar att expandera PlayStation Studios dramatiskt, även har sätt varit med hjälp av diversifiera sitt utbud även nå ett verkar större variation av utövare, vilket för att inte betyder tenderar att man försummar den del resten av marknaden för att även har gett PlayStation-varumärket så en betydande mängd framgång även berömmelse.

För att bekräftats resten av Jim Ryan är sätt för tillfället på direkt över 25 exklusiva PS5- och PS4-spel från PlayStation Studios, så sätt betyder tenderar att sätt faktiskt finns betydligt med hjälp av hela. Det kommer det har varit det tillräckligt med utrymme med hjälp av enspelarspel, såväl för att med hjälp av liveservice, PlayStation VR2-titlar även, varför för att inte, måhända åt även i form av betydligt relaterat åt metaversen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 + twenty =