Destiny 2 är redo att komma åt Nintendo Switch samt Epic Games Store, anger orsak Tom Warren

Destiny 2den berömda MMO hemmahörande i Bungie, kan anländer åt Nintendo Switch genom molnet samt Epic Games Store inom det följande framtid. På detta är i alla fall vad Tom Warren, välkänd journalist på The Verge säger, är förutsatt på de som uttalanden för att rörelsen gjorde på tidpunkten anger orsak Sony-förvärvet de brukar mest uppdaterade ryktena relaterade åt Google Stadia.

För att Warren påminner oss, på tidpunkten anger orsakförvärv av Sonymeddelade Bungie är benägna att “Destiny 2 närma sig är benägna att det har varit det vistelser på hela pågående plattformar dessutom närma sig är benägna att expandera åt nya plattformarFör att inte nog via sätt, Bungie närma sig att hålla sig ett opartisk dotterbolag samt är redo att på grund av detta faktum för att hitta sig “är benägna att självpublicera samt nå idrottsman har varit de som än välj är benägna att spela.”

För tillfället, i överensstämmelse med det finns en Business Insider-rapport, är Google Stadia för att inte lång sikt ett prioriterat utmaning anger orsak Mountain View-jätten samt även har tydligt bytt namn internt. Google Stream och kommer att licensieras till andra företag. Inom samma identiska rapport kommer att få vi förverkliga sätt Bungie förde namn via Google tidigare att förvärvetvia överenskommelse i fråga om är benägna att hon jag skulle inte förändras till åt innehållet samt kontrollera upplevelsen.

Med hjälp av Tom Warren är på grund av detta faktum ett resten av Bungies mål som är benägna att förmedla via Destiny 2 åt Nintendo Switch genom molnet, för att en hel del olika spelet för att även har anlänt eller levereras till konsolen på sätt massiva N genom streaming, för att t.ex. Döende ljus 2 Att tillägga hela Kingdom Hearts saga.

Såväl som, anger orsak Warren, återigen p.g.a. Bungies behovet är benägna att expandera åt nya plattformar, är sätt en alltför stor mängd möjligt är benägna att Destiny 2 lindrar på Epic Games Store, vilket resten av uppenbara orsakar är det finns en men mindre komplicerat på operation än det finns en eventuell portering anger orsak Switch.

Ta hänsyn till att sätt anger orsak tillfället för att inte finns betydligt formellt inom pipelinen samt är benägna att Warrens de helt enkelt är spekulationer grundade på de som mest uppdaterade nyheterna hemmahörande i Bungie samt Google. {De verkar} ändå för att inte alldeles långsökta teorier anger orsak oss och vi kanske för att inte förändras till förvånade i alla avseenden i fråga om Destiny 2 sanningen är ägde rum inträffade åt Nintendo Switch samt Epic Games Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − thirteen =