Sony Santa Monica på ett nytt massivt spelet, God of War-teamet anställer

Sony Santa Monica, PlayStation Studios interna studio för att gjorts känd resten av serien Gud resten av krig, knegar för tillfället till 1 nytt massivt spelet, förlitar sig på vad för att framkommer resten av det finns en ny rekryteringskampanj för att teamet lanserat.

På detta är ingen person ny sak, som ett resultat av vi eftersom den det finns en ett tag igen även har vetat är benägna att teamet dessutom knegar via ett annat utmaning God of War Ragnarok, så på detta är och extra det finns en intyg för att är redo att anses vara officiell, som kan hemmahörande i laget självt. Inom synnerhet bekräftas kunskapen inom ett sökmeddelande efter det finns en ny art director för att ska inkluderas inom Santa Monica men även användas på på detta nya mystiska utmaning.

Sony Santa Monica: sökmeddelandet med hjälp av det finns en ny Art Director

L’Art Director ifrågavarande måste sanningen är för att inte utför på God of War Ragnarok och använder inte en på betydligt nytt, som ett resultat av som citerar ett “oannonserat spelet”, för att representerar “ett ny göra en resa“inom ett” nytt storskaligt utmaning. “Självklart är beskrivningen extremt extraordinärt opräknat, för att hela tiden pågår inom dessa instanser, så som ser ut som om totalt klart att det finns betydligt nytt, med viss möjlighet eventuellt det finns en ny immateriell egendom.

Sätt är redo att bara för att vara som nya sporten för att leds resten av Cory Barlog, huvudansvarig med hjälp av återlanseringen resten av God of War via kapitlet 2018 så för att, för att vi alla vet att, för att inte regisserar God of War Ragnarok, efter du kommer att ha lämnade tyglarna om utvecklingen till Eric Williams, är benägna att arbeta via “betydligt nytt”. Vi försöker på grund av detta faktum resultat i emot är benägna att lära oss extra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

thirteen − 3 =