Stay Human, spelvideo via de som första 23 minuterna inom 4K men även 60 fps

Dying Light 2: Stay Human är huvudpersonen inom det finns en video- med ursprung i game via de som första 23 minuterna resten av spelets kampanj, fångade det finns en 4K men även 60 fps resten av IGN-redaktionen.

Välkommen resten av positiva men inte spännande röster, Dying Light 2: Stay Human berättar i fråga om tillfällen för att utspelar sig ett antal 12 månader efter sätt första kapitlet inom serien, inom det finns en värld för att för tillfället är är dömd resten av invasionen resten av zombie.

Äventyrets huvudperson börjar till via tenderar att springa inom livlig fart allteftersom horder resten av odöda jagar honom, men även rädda sig efter du kommer att ha tagit ett spektakulärt språng genom det finns en avgrund. På sätt laget närma sig pojken inom kontakt via olika karaktärer men även historiskt förflutet börjar till nysta citerar.

Inom på detta skede även har Storstadscenariot som kan vara bakgrunden ytterligare alltsammans marknadsföringskampanj och eftersom försöker närvaron resten av antal fraktioner, oavbrutet inom stridregion via varann: vi kanske vill interagera via dem men även fatta korrekt val som ett sätt att överleva inom det finns en värld så våldsam men även hänsynslös.

Extra av data inom vår recension av Dying Light 2: Stay Human.

Leave a Reply