formellt releasedatum meddelat

Publisher 505 Games meddelade formellt releasedatum med ursprung i Puzzle Quest 3: 1 mars 2022. Sporten närma sig är benägna att det har varit det av tillgängligt att omedelbart för att stödja PC (Steam), iOS-system dessutom Android-system. För individer som för att inte är bekanta via det är det på detta uppföljaren åt det finns en ganska mycket älskad match 3-serie för att stödja dess RPG-mekanik, via ett förbättrat stridssystem dessutom totalt 3D-grafik.

Med ursprung i dessutom via den här dagen är sätt dessutom potentiellt är benägna att föranmäla sig åt Puzzle Quest 3 med tanke på låsa nämner ett antal av ytterligare belöningar. Vi försöker dessutom sätt nya trailer avslöjat för att stödja tillfället:

Steve Fawkner, utvecklarens VD dessutom Creative Lead Infinity Plus Twouttalas i fråga om sporten: “Med hjälp av större än ett decennium eftersom den introducerade vi Puzzle Quest för att stödja utövare, introducerade det finns en ny hybrid pussel-RPG-genre, dessutom vi skapade det finns en franchise för att ändå är robust den här dagen, via miljontals världen utövare. Jag överlycklig via sporten. ” att så småningom vara kapabel till hålla på serien dessutom ha förmågan att lansera Puzzle Quest 3 globalt inom mars. Vi disponerar, det finns en fantastisk färdplan framför oss, via det stora överraskningar för att jag viss på är benägna att närma sig är benägna att göra följare, gamla dessutom ny.”

Puzzle Quest 3 moderniserar den gynnade serien hela genom att leverera det finns en ny variant resten av pusselstridssystemet. Ivrig spelare närma sig är benägna att förmånen från unika 1v1-strider via ny pusselmekanik, tillsammans med sannolikheten är benägna att matcha {ädelstenar} inom 8 riktningar med tanke på inkomster mana dessutom besvärja fiender, vilket öppnar nämner för att stödja nya strategiska möjligheter via åtminstone strid. Anekdoten i fråga om sporten utspelar sig 500 12 månader efter sätt ursprungliga Puzzle Quest-kapitlet, inom de som redan erkända länderna Etheria, under vilket hjältarna känd som med tanke på rädda kungariket med ursprung i det finns en ny ondska för att hotar drakarnas ras.

Den inte för länge sedan släppta gameplay-trailern 5 hjälteklasser som kan för att delta på lanseringen inom mars. Ivrig spelare närma sig ha förmågan att spela för att Paladin, Berzerker, Shaman, Necromancer eller Assassin med tanke på släppa lös kraftfulla besvärjelser dessutom besegra fiender inom pusselstrider överallt i världen resten av Etheria. Sporten att konstruera på dess berömda artikulerade RPG-mekanik dessutom fantasy-berättelser för att gjorde det unika åt en rejäl framgång, via planer på är benägna att hålla på introducera nya lektioner dessutom spelinnehåll genom tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 + 20 =