Lordle of the Rings är Wordle, dock inom Midgård

Wordle det är det det helt ögonblickets game, det finns en snabb problem för att alla de gillar för att delta inom, spelad med hjälp av dem för att gissar dagens fras inuti sex gör ett försök. Ringens Herre det är det detsamma game, bara för att utspelat inom Midgård resten av Tolkien.

Lordle of the Rings är Wordle, dock via Gandalf

För att flippant förstås ligger den väsentliga skillnaden mellan Lordle of the Rings även Wordle inom vokabulären: då istället originalspelet tillämpar bisarra fras via 5 bokstäver, framför som krav som modifierade tenderar att du kan hitta fras hämtade ifrån Tolkens verk, tillsammans med egennamn, hela tiden resten av 5 bokstäver. Lära sig att förstår du motstå frestelsen tenderar att börja dela regelbundet via att skriva ner Bilbo eller Frodo?

Lordle of the Rings utvecklades via ett JavaScript-ramverk via öppen källkod även gjordes bara för att med hjälp av skojs skull, utan ut en tenderar att falska ersätta Wordle. Om du strävar efter göra din personliga alternativ resten av sporten förstår du ladda ner Vue Wordle-gränssnittet ifrån Githubäven redigera som för att det skulle vara bäst att.

Lordle of the Rings nås på denna adress. Dessvärre uteslöts Sauron även Gollum ifrån sporten p.g.a. deras långa namn. Ägde rum inträffade dessutom ha i åtanke att måste du för att använda sig av engelska fras med hjälp av bisarra namn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × five =