Batman, den nya TV-reklamen är tillägnad Bruce Wayne

Warner Bros. även har lanserad det finns en ny fläck teve med hjälp av Batman fokuserat på figuren resten av Bruce Waynehuvudpersonen inom film spelad denna direkt resten av Robert Pattinson.

I form av det finns en varaktighet på nästan tre timmar, nära den för Avengers: Endgame, The Batman närma sig att leverera det finns en förhållandevis ny titt på mörkaktig riddaredessutom på ett annat sätt inom designen resten av den ikoniska batsuiten.

Den korta video- ändå fokuserar den på karaktären Bruce Wayne, för att skapade det finns en fundamentalt negativ självbild resten av metropol Gotham dessutom att kunna stoppa som någon associerar honom i form av Batman.

Vi kommer att få låt oss i fråga om regissören Matt Reeves inom film dessutom närma sig att leverera det finns en aldrig dessförinnan, skådad tolkning resten av Fladdermusmannens civila id, för att slutligen förblir något resten av det finns en fast inom alla de kinematografiska transponeringar.

Hur man kan som står ytterligare kommer att få vi reda på den 3 mars, datumet med hjälp avkonsekvens resten av Batman på italienska biografer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × five =