Doom Eternal BFG 10000 är det finns en moddad PC för att är redo att genomborra planeterna

Världen resten av PC moddati även har vant oss på alla de möjliga underverk, för att som denna sort fallet känd som Doom Eternal BFG 10000, för att övertagande tornet genom användning av samma identiska namn för att ses inom id Softwares Doom Eternal, dessutom förvandlar som mot det finns en hänsynslös spelmaskin. Efter alla förstår du för att inte genomborra det finns en planet (den för att även har avslutat sporten närma sig att greppa, för att stödja de som olika hålla sig borta från vi förhandsvisningar), dock visst förstår du köra Doom Eternal dessutom, om du önska, även Crysis (skojar).

Författare mot The Doom Eternal BFG 10000 är Golv’s Fabrication aka Golv Celica, det finns en en betydande mängd välkänd modder på planeten, för att för att stödja sitt arbete hade varit ett gäng för att stödja GeForce Lagring. Sätt tog ett antal månader är benägna att göra den denna sort pc:n mot vår, ifrån augusti mot oktober 2021. Bland dess utmärkt egenskaper är den roterande botten, chansen att öka eller minskar pistolen dessutom laserfinishen.

Låtlektioner oss låt oss det finns en video genom användning av på detta baby underbarn:

Dessa är dess tekniska egenskaper:

  • GPU: GeForce RTX 3080 FE
  • CPU: Intel i7-10700k
  • Moderkort: ASRock Z490i Phantom Gaming-ITX
  • RAM: 32GB (16×2) Zadak Twist DDR4
  • Förvaring: Zadak TWSG3 M.2
  • Ström: CoolerMaster GX GOLD 1050
  • Kylning: Cooler Ta tag i ML240 Fantasi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten + 18 =