Horizon Forbidden West på PlayStation Store även har två kostar och det är det för att inte klart varför

Sök efter för tillfället Horisont Förbjudet VästPlayStation Store sätt verkar det finns en konstig sak: sporten även har två kostar. Nej, vi pratar för att inte i fråga om två antal variationer resten av sporten, utan ut en detsamma, som ett minimum som svar på beskrivningen dessutom indikationen på kompatibilitet.

Horizon Forbidden West på PS Store även har två kostar, personer jag vet att varför

Både € 79,99 dessutom € 69,99 Horizon Forbidden West ges för att kompatibla för att stödja PS4 dessutom PS5. Inom varje fallen konversera vi i fråga om det finns en standardutgåva. De som den som skillnaderna ligger inom funktionerna: den billigt versionen betyder tenderar att den är förbättrad för att stödja PS4 Professionell dessutom tenderar att den stöder Dualshock 4-vibrationer, 2:a för att inte.

Inom idén måste versionen för att stödja 79,99 € vara just sätt PS5, så tydligt även har Sony beslutat att införliva PS4 dessutom, tydligt med avsikt att hålla sig borta från missförstånd hela köpfasen … så för att inte förvirring. Verklighet är tenderar att hela för att köper en av många den 2 versionerna övertagande fastigheter varje. Dock på sätt den här typen laget hade varit sätt för att inte klokare tenderar att kombinera alla delar mot ett den som erbjudande som ett minimum den den här typen gången? Tydligt den via lägst värdet?

Sätt tvillingläkemedel priset komma upp hemmahörande i kontroversen för att vidtog viatillkännagivande av PS4-versionen med en extra betalning på 10 € för att uppgradera till PS5-versionen. Sony tog av den anledningen som ett steg igen dessutom fastställde tenderar att dom som köper PS4-versionen närma sig du kommer att ha korrekt mot PS5-versionen utan kostnad, så utan ut en du kommer att ha ett program för att Xbox smarta leveranssystem tvingades de som tydligt behålla sätt tvillingläkemedel priset, ens antar de som hade varit inom varje fallen tillsammans med hela plattformar.

Efter alla, tillsammans med sätt av en slump, är sätt för att inte klart varför någon person på sätt den här typen laget måste spendera 79,99 € för att stödja sporten, sedan du via 69,99 € kommer att få detsamma innehåll material. Annat tal för att stödja Digital Deluxe-versionen, hemmahörande i € 89,99, gäller hela tiden för att stödja varje plattformarna, så via av ytterligare innehåll material.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × three =