Dying Light 2 Stay Human även har fler buggar än PC-versionen resten av Cyberpunk 2077, anger orsak IGN

IGN hade varit inget särskilt imponerad resten av insekt ifrån Dying Light 2 Stay Humanså en betydande mängd är benägna att det finns en riktig hängiven varningsruta publicerades, för att jämförde spelets tillåta genom användning av som anger orsak PC-versionen resten av Cyberpunk 2077 på lanseringen. Som även har i själva verket fakta åt att tillägga genom användning av kallats värre.

I fråga om ihåg så hade varit titeln på CD Project Red på PC spelbar, åt distinktion ifrån konsolversionerna, ändå den plågades ändå resten av ett antal bekymmer. Exakt samma inverka vara sant anger orsak Dying Light 2 Stay Human, genom användning av den skillnaden är benägna att i alla fall inom som denna sort fallet lansera patch.

IGN identifierade ändå är benägna att sporten regelbundet kraschar oåterkalleligt att tillägga även har ett antal olämpliga inom skript att tillägga dialoger. Såväl som jag skulle inte som plågas resten av för att inte sammanfattning rafflig effektivitetsklänning (som testades på Xbox Series X, å andra sidan som inverka vara exakt samma även anger orsak PC- att tillägga PS5-versionerna), resten av buggar inom sparfilerna att tillägga resten av ett antal olika bekymmer, små att tillägga gigantiska, för att hela tiden har fått extra nuvarande en gång du avancerar inom resan.

Summan resten av kardemumman är är benägna att i fråga om du ej är bland de som som kan vara inget särskilt tolerant emot buggar, är redo att som vara högre för att delta för {innan du köper}. Redo i alla fall på den berömda första patchen, för att är redo att olösta ett antal viktiga bekymmer.

För mer fakta i fråga om sporten, lära vårt Dying Light 2 Stay Human recension.

Leave a Reply