Sony har varit desperata men även betalade med hjälp av en betydande mängd Bungie så att springa efter Microsoft, med hjälp av Michael Pachter

Michael Pachter, den berömda Wedbush Securities-analytikern, önskade att dessutom kommenteraförvärv resten av Bungie med hjälp av 3,6 miljarder USD genom användning av Sonykallar som ett strejker bestämd, gjord så att springa efter Microsoft och icke växa till att bli vistelser. Kort meddelat, i överensstämmelse med honom även har Sony betalat med hjälp av en betydande mängd.

Pachter gjorde dessa eldiga uttalanden mot mikrofonerna på Yahoo! Finans, inspirera dem hela genom kolla in Bungies inkomstfamiljer, för att inte sammanfattning exceptionellt.

Det är det för att i fråga om Sony formellt önskade att deklarera tenderar att de som för att inte har varit vistelser, så de som köpte Bungie. För att jämfört köpte EA Respawn med hjälp av tre eller 4 12 månader av den anledningen som med hjälp av 700 hundratusentals USD genom användning av 400 byggare. Och så de den här typen Stipendiaterna genererar 700 hundratusentals USD varje år inom inkomstfamiljer. Bungie genererar cirka 200 hundratusentals USD inom inkomstfamiljer. Så jag tycker tenderar att Sony även har betalat med hjälp av en betydande mängd.

För att inte är inte nöjd genom användning av resan, tillade Pachter dessutom: “Jag överväga tenderar att som har varit Sonys betyder att tala för tenderar att de som för att inte jag skulle inte låta Microsoft hålla på, så de som köpte som resten av desperation. På detta är ett försäkran som inte är det meningsfullt med hjälp av mig.

Spår oss vi säger att tenderar att hans synvinkel dessutom återspeglar olika analytikers, för att märkte förvärvet för att med hjälp av dyrt. Självklart ska som sägas tenderar att Bungie närma sig tenderar att spela det finns en strategisk funktion inom planerna Sony med liveservicespel vilket går utöver de som inkomstfamiljer för att rörelsen tillverkningen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

7 − 1 =