Gran Turismo 7, lokal multiplayer genom delad skärm bekräftad

Gran Turismo 7 kan till och med är benägna att inkludera det finns en multiplayer regionalt genom delad skärm: det nyhet bekräftades formellt genom State of Play ikväll resten av Polyphony Digital.

Såväl som Världskarta att tillägga al café, Gran Turismo 7 närma sig att leverera ett antal med hjälp av multiplayer, att tillägga utöver det normala online-lägena närma sig sätt är benägna att vara potentiellt är benägna att spela inom två på samma identiska konsol hela genom för att separera display skärm på center.

Det är det inte klart inom nuläget vad den delade display skärm närma sig är benägna att innebära ur prestandasynpunkt, inom synnerhet i fråga om den närma sig är benägna att tynga på grafiken inom PS4-versionen, dock vi föreställer oss är benägna att extra den lilla bokstaven närma sig är benägna att släppas tidigare än lanseringen.

Via sätt sagt, ur teknisk synvinkel, är sporten faktiskt spektakulärt, både relaterat till utvecklingen resten av banorna och så de polygonala modellerna resten av de som större än fyrahundra bilarna för att finns tillgängliga.

Snabbt närma sig vi ha förmågan att ger dig och extra detaljer om upplevelsen för att kan erhållas resten av sätt nya avsnittet resten av Polyphony Digital-serien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 + four =