Hideo Kojima jobbar på ett spelet anger orsak PlayStation VR2 på PS5, säger det finns en läckare

Hideo Kojima jag skulle inte jobba till minst en ny spelet anger orsak PlayStation VR2virtual reality-headsetet ifrån PS5eller i alla fall är sätt vad för att rapporteras resten av läckaren ofta kallas Oops Leaks.

På detta är samma identiska leverans för att avslöjade för tidigt huvudpunkterna på BioShock Isoleringoch eftersom anses vara rätt tillförlitlig, tydligt inom väntan på officiell intyg.

Vi alla vet att sätt Kojima jobbar på en trippel A-titel som alla kommer att vilja speladock i samma veva dessutom ytterligare “a mycket mindre uppdrag för att för att inte tillhör den öppna världen eller skjutgenrerna”.

Tja, sätt jag skulle inte bara för att vara sätt nya sporten inom virtuell realitet ifrån pappan ytterligare Metal Gear Stark att tillägga Death Stranding, för att tydligen fick tag inom det finns en prototyp resten av det efterföljande Sony-headset inom november att tillägga även har experimenterat eftersom den dess.

För att inte nog genom användning av sätt: projektet vi konversera i fråga om jag skulle inte låt oss samarbetet genom användning av Céline Tricartkänd VR-expert utöver regissör att tillägga skicklig berättare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five − three =