adaptiva triggers, haptisk förslag men även 3D-ljud stöds

Gran Turismo 7 anger orsak PS5 närma sig är benägna att stödja inom adaptiva triggers men även den haptisk återkoppling på DualSense-kontrollenheten med tanke på överföra ett brett utbud av av ytterligare kunskap mot spelaren genom enheten.

Efter du kommer att behöva bekräftat multiplayer även lokalt via delad skärm, Gran Turismo 7 snålade tydligt för att inte på de som förmodligen den mest innovativa teknikerna med ursprung i det efterföljande generations Sony-konsol, tillsammans med3D-ljud, för att verkar inom aktion hela kvällens State of Play.

Ljudmiljön för att skapas hela loppen är på grund av detta faktum alldeles tredimensionell, riktningen resten av ljuden är det exakta och det är det uppnåelig är benägna att uppfatta sätt distinkt hela handlingen, med tanke på uppfatta det exakta vad som inträffar.

Uppsättningen resten av dessa , kopplade lika en betydande mängd mot kontrollern för att mot ljudsektorn, lovar att tillhandahålla det finns en körupplevelse som kan vara extremt extraordinärt omslutande men även allomfattande, förvånansvärt invid det faktum inom det finns en biltävling.

För mer info i fråga om sätt nya avsnittet resten av den Sony-producerade serien, testa kommer in vårt Gran Turismo 7 förhandsvisning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine − six =