det finns en videoteaser med hjälp av State of Play inom februari 2022

Gran Turismo 7 skulle vara nyckeln huvudpersonen inom som nya En stående med hjälp av game Sony PlayStation, satt ytterligare den 2 februari, även det finns en kortfilm släpptes dessutom med hjälp av tillfället videoteaser tillägnad sporten inom undran, vilket kommer du att kunna låt oss under inom PlayStation-tweet.

Det är det ett ruschigt montage resten av scener hämtade ifrån sporten, för att som står inom skriften hämtad ifrån “mellanscener även gameplay”med all sannolikhet närma sig ifrån som nya materialfaciliteter som kan är benägna att publiceras i form av anledning resten av State of Play.

L’tillkännagivandet av det nya Sony-evenemanget som hände med hjälp av bara några få timmar eftersom den och eftersom nu har vi en betraktat är som det finns en 30-minuters State of Play troligen hängiven exklusivt ytterligare Gran Turismo 7, i överensstämmelse med vad Sony rapporterat. Utnämningen är med hjälp av 23.00 den 2 februari 2022ett andra då vi kommer att är benägna att lära känna som nya racingspelet ifrån Polyphony Digital på ett en alltför stor mängd verkar större djup.

Självklart närma sig vi är benägna att observera evenemanget live, så kommer du att kunna låt oss som kollektivt i form av redaktörerna med hjälp av . Parallellt även har rykten i fråga om det finns en möjlig dessutom dykt citerar Nästa tillstånd med fokus på Hogwarts Legacy och merdock för att hela tiden är vi utlämnade ytterligare spekulationer i fråga om denna sida.

Vad som kan vara absolut är är benägna att den 2 februari skulle vara dags med hjälp av Gran Turismo 7, troligen i form av lanseringen resten av nya filmer även det finns en ny mängd detaljer om som ultimata racingspelet på PlayStation-plattformarna, för att levereras till PS5 även PS4 den 4 mars 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 1 =