Sony behöver tenderar att Bungie-anställda ska behålla att tillägga kan betala dem 1,2 miljarder USD

Sony PlayStation är beredd spendera 1,2 miljarder USD (resten av de som ett fullständigt 3,6 han kommer spendera) med bonusar att tillägga incitament anger orsak Bungie-anställda. Sätt framkom på det efter det ekonomimötet.

under vilket motivering? Okomplicerat, Sony köper Bungie, dock de som behöver garanti sig i fråga om tenderar att de som inom toppen metoden även har samma identiska Bungie inom sina pågår för att de befinner sig just nu. Sätt huvudspråket i Japan rörelsen behöver göra vissa tenderar att som även har åt de som individer som sanningen är gjorde rörelsen otrolig och eftersom även har ett antal års expertisförväntningar på nacken.

Destiny 2: The Queen of Whispers

Bungie är extremt extraordinärt utbildad på på detta utrymme live-tjänst (Men även Sony siktar mer och mer åt det här hållet), plus tenderar att dess arbetare även har gjort framgångsrika game för att Halo att tillägga Destiny hela genom åren. Bungie närma sig på grund av detta faktum ha förmågan att bestäm via fördelaktiga bonusar, kreativ frihet, chefsoberoende att tillägga närma sig ha förmågan att hålla på självpublicera sina titlar, samtidigt de upprätthåller dem på ett antal plattformar.

Sony bör faktiskt hoppas tenderar att Bungie-anställda för att inte bestämmer sig med avsikt att sök efter olika vägar. Affären kan vara mycket lönsam för oss båda, för en analytiker, vilket förklarar tenderar att Sonys framtida är tenderar att gå gentemot multimedia, ett utrymme under vilket Bungie dessutom ökar. För närvarande bör rörelsen använder, för att inte tappa arbetare – Sonys teknik är alldeles vettig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × five =