försäljningssiffror uppdaterade till att börja med resten av 2022, säljer förr än Wii dessutom PS4

Nintendo delade försäljningssiffrorna med hjälp av sin flaggskeppskonsol, Nintendo Switch. Den senaste plattformen resten av sätt gigantiska N såldes resultat i ytterligare 31 december 2021, 103,54 tusentals och tusentals prylar. Konsolen slog 100 tusentals och tusentals förr än PS4 dessutom Wii. Nintendo DS, dock, hade varit förr än Switch.

Dessutom, för att anges resten av Daniel Ahmad på TwitterNintendo Switch även har överträffade försäljningen resten av Wii (101,63 tusentals och tusentals) dessutom resten av PS1 (102,49 tusentals och tusentals). Denna slutlig siffra, även när den för att inte hade varit inom formellt format, hade varit redan känd, dock för tillfället är även har vi den definitiva bekräftelsen.

Vidare rapporterar Ahmad dessutom bl.a försäljningsdata med hjälp av de som antal versionerna resten av Nintendo Switch:

  • Nintendo Switch-standard: 81,68 tusentals och tusentals
  • Nintendo Switch Något: 17,87 tusentals och tusentals
  • Nintendo Switch OLED: 3,99 tusentals och tusentals

Den här typen är som ersättare Nintendo Switch försäljningssiffror inom de som antal regionerna på planeten:

  • Amerika: 40,12 tusentals och tusentals
  • Europa: 26,98 tusentals och tusentals
  • Japan: 24,36 tusentals och tusentals
  • Övriga: 12,09 tusentals och tusentals

De som förmodligen den mest intressanta verklighet bland de många förmodligen den mest lämpliga är den huvudspråket i Japan: för att kommer du att kunna undersöka är redo att den huvudspråket i Japan jorden ensam generera främja det bara om lika via så mycket som Europa. Detta är icke ett slutresultat för att är redo att tas utan vederlag dessutom sätt räcker via är benägna att undersöka den huvudspråket i Japan försäljningen resten av PS4 (lägre än 8 tusentals och tusentals med hjälp av standardmodellen, Famitsu-data) i ett försök att uppfatta är benägna att Nintendos är det finns en rungande framgång för att varumärkets energi inom Japan. .

Nintendo Switch

Om du befinner sig en mega Switch-spelare dessutom även har bidragit ytterligare denna framgång, är du kommer positiv på är benägna att sök efter betydligt tydligen spelet denna sort en video som visar de bästa spelen från januari 2022 från Nintendo eShop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − one =