vi kommer att förse dig med Anno Panthera Tigris firande emblem med hjälp av Tigeråret! –

Ersätta: koderna för att är redo att erhållas genom denna nyhet är färdiga. I fråga om du icke även har hunnit skaffa det finns en så är mötet nuförtiden kl 18 på vår Twitch-kanal. Genom Destiny 2 live närma sig vi att erbjuda bort olika inom chatten.

samt Bungie kommer att förse dig med utsikterna det som får som festliga logotypen utan kostnad Panthera Tigris 12 månader av Tigerns 12 månader Destiny 2. Vi besitter ett antal koder tillgängliga, för att vi kommer att tenderar att distribuera på antal metod: det mest enkla samt väsentligen den mest omedelbara är igenom nästa formulär, dock följ oss på Twitch samt Instagram med ett syfte att bära del av de som olika distributionerna.

I fråga om alla de är slutsålda, misströsta för att inte! Just nu närma sig som tenderar att det har varit det olika möjligheter tenderar att bekanta dig det finns en kod. Med tanke på kontrollera vilka råder vi dig tenderar att hålla reda på dagens live kl. 18.00 tillägnad Destiny 2.

Kan du kommer förvärva det finns en kod? Som har du någonsin absolut hört Sony planerar att köpa Bungie för 3,6 miljarder dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 1 =