One Piece, cosplayet resten av Nico Robin hemmahörande i Theholysix påminner i fråga om det finns en fantastisk förklädnad

Hemmahörande i det finns en en bit närma sig det finns en ny Nico Robin cosplayinom denna omtolkad resten av theholysix inom det finns en ganska mycket speciell variant, upptagen inom den karaktäristiska förklädnad för att använt av karaktären inom versionen resten av “Beast Pirate”.

Nico Robin hade varit redan en av de viktigaste vårdas karaktärerna inom One Piece-serien, dock inom den mest uppdaterade serien även har hon genomgått det finns en tillväxt för att även har satt henne mycket mer inom centrum för att stödja ögat, bevisad på betydligt punkter att tillägga verkar större karaktärsdjup, vilket gör henne utvecklas till allt mer uppskattad.

Situationen iscensatt resten av cosplayern är ett resten av ögonblicken för att även har bevisad ett par mycket mindre uppenbara sidor resten av Robin, förlitat sig på lockelse dock dessutom ironi inom denna speciella förklädnad för att även har iscensatt “Beast Pirate”i form av det finns en manöver nödvändig som ett sätt att finns tillgängliga i på ön Onigashima utan ut en tenderar att utvecklas till igenkänd.

På tillvägagångssätt att tillägga vis är redo att samma identiska baddräkt representera det finns en spoiler, i fråga om du icke även har antagen serien ihärdigt förrän den mest uppdaterade händelsen, dock det är det ändå ett bara lite en lite inslag så som måste för att inte tillfogande bekymmer. Verklighet är tenderar att som arbete för att gjorts resten av theholysix är faktiskt exceptionellt, efter du kommer att ha bra rekonstruerat karaktärens speciella kapprån inom på detta sammanhang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × 2 =