operatörer resten av säsong 2 kom på i form av det finns en läcka efter uppskjutningen

Efter tillkännagivandet resten av uppskjutandet resten av uppdateringen resten av Call Of Duty Warzone men även Vanguard säsong 2foton även har läckt ut på webben för att utställning ett antal operatörer resten av den nya säsongen.

Initialt postat resten av användaren @ZestyLeaks, tidigare än inlägg togs bort för att lösningar på ett kritikföretag, utställning fotografierna tre nya spelbara karaktärer, Anna, Gustavo men även Thomas. Det finns en en annan en bild även har dessutom cirkulerat på webben, för att baserat på vad för att rapporterats jag skulle inte ha bevisad ett pågående arbete resten av det finns en liten karta för att påstås anlända mot Call of Duty Warzone: vi alla vet att ändå för att inte sättet att den närma sig är benägna att implementeras inom sporten, men även i fråga om det kommer vara. nuvarande inom säsong 2.

Ägde rum inträffade ha i åtanke att Säsong 2 releasedatum Call of Duty Warzone men även Call of Duty Vanguard även har skjutits nämner inom 12 dagar, mot den 14 februari 2022. Utvecklarna nämnde är benägna att de som behövde ett tag med tanke på balansera men även optimera spelupplevelsen efter ett antal bekymmer för att dök nämner inom interna tester.

Call of Duty Warzone behöver faktiskt den viktigaste ögat hemmahörande i utvecklarna. Mot instans inte för länge sedan fuskarna får bilar att flygai form av konsekvens för att sträcker sig hemmahörande i nöjsamt mot irriterande, som ett resultat av dem kan köra genom individer även inne inom byggnader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five + 7 =