Microsoft men även Activision Blizzard, förvärvet närma sig tenderar att granskas resten av FTC inom Förenta staterna

För att väntat, denMicrosofts förvärv resten av Activision Blizzard närma sig tenderar att granskas resten av Federal Trade Commission inom Förenta staternasom svar på ett standardförfarande anger orsak marknadsoperationer resten av denna betydelse, dock bekräftelsen rapporterades genom loppet av de som mest uppdaterade timmarna resten av Bloomberg.

Via hänvisning åt källor som kan vara insatta inom ärendet rapporterade den amerikanska publikationen tenderar att FTC närma sig att analysera för ärendet men även slutföra det finns en utredning i fråga om de som möjliga skadliga resultaten resten av ett sådant förvärv, framför allt via hänsyn åt ev. åkomma på konkurrensen.

Microsoft men även Activision Blizzard

Det nyhet är alldeles okomplicerat tenderar att som inom som denna sort fallet beslutades tenderar att förvärvet därefter jag skulle inte granskas resten av FTC, som federala organet dedikerat åt köp och sälj, och ej resten av justitiedepartementet.

Den 2 organen även har inom huvudsak lika befogenheter i fallet med chansen tenderar att pröva förmodligen viktiga instanser inom termer resten av antitrust, därefter gjordes ett val av mellan som ena men även som olika, mest sannolik via inriktning på ett arbetsplatserbjudande för att är redo att granska extra noggrant men även via verkar större kompetens på riket.

Som speciella via saken finns inom sanningen det Lina Khanchef anger orsak FTC, är synnerligen angelägen i fråga om ett striktare förhållningssätt åt storskaliga förvärv, framför allt i fallet med teknikföretag, för att som svar på hans begreppet även har kunnat tjäna på sina personlig under mycket lång tid modern positioner med tanke på förvärva och extra marknadsmakt .

Genom loppet av Khans ledning, omintetgjorde FTC inte för länge sedanförvärvet av ARM av Nvidia, som i själva verket så småningom övergavssåväl för att Lockheed Martin Corps förvärv resten av Aerojet Rocketdyne Holdings. På detta är redo att kasta det finns en skugga genom chansen tenderar att förvärvet resten av Activision Blizzard är lönsamäven när Microsofts konditionalitet på videospelsområdet det helt är ett ifrån det finns en monopolställning men även inom säkert avseenden är redo att man av religion tenderar att även den mest uppdaterade Sonys förvärv av Bungie är redo att serva åt att synliggöra balans tillgänglig på marknaden.

Leave a Reply