Vice City remastrad på PlayStation för tillfället är inom februari? Finns inom registret

GTA Vice City remastrad, eller den remastrade versionen resten av den berömda titeln för att ingår inom GTA The Trilogy: Definitive Edition, ser ut komma inom registret med hjälp av PlayStation för tillfället är åt februari 2022, är förutsatt till 1 någotsånär övertygande iakttagelse inuti tjänstegränssnittet.

För att är redo att ses inom skärmdumpen under ser ut sätt för att är benägna att GTA Vice City Remastered är ett resten av de som gratisspel med hjälp av prenumeranter på Sony-tjänsten som kan vara planerad åt februari 2022, även när sätt inverka vara avsett är benägna att för att inte håll länge inom registret, vilket oavbrutet pågår via Rockstar Games-titlar. .

I överensstämmelse med samma identiska en bild bör GTA Vice City Remastered bara det har varit det vistelser inom PS Now-katalogen åt 2 maj 2022, alltså med hjälp av det finns en längd resten av cirka 3 månader. Det är det inte en betydande mängd ens via PlayStation Now-standarder, så det är det någotsånär en betydande mängd inom linje via vad vi har varit försedd med betraktat föregående med hjälp av Rockstar Games-spel på prenumerationstjänster, ta hänsyn är benägna att åt även via sortien resten av GTA 5 även Red Dead Redemption 2 på Xbox Game Pass, åt instans, höll de som få månader.

Denna detalj gör dessutom iakttagelsen någotsånär realistisk, vilket kommer att få oss är benägna att av religion är benägna att titeln inom höra sig för är bland nyheterna som kan vara planerade åt februari 2022 på PlayStation Now, ta hänsyn är benägna att tillkännagivandet resten av de som nya spelen bör komma inuti de som närmaste de gånger, mest sannolik inuti denna varje vecka..

För tillfället, inom väntan på medgivande, hänvisar vi åt sammanfattningen resten av titlarna på Januari 2022 från PlayStation Now.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 5 =