Legion, stoppa för att stödja innehåll material efter lanseringen, supporten är genom

Watch Dogs: Legion kommer inte att göra lång sikt tenderar att förmedla emot uppdateringar men även innehåll material efter ersätta 5.6, genom användning av Ubisoft för att formellt tillkännager toppen resten av stödet för att stödja hans game, för att lanserades inom oktober 2020.

L’ersätta 5.6 som hade varit därefter som slutlig stödet för att stödja Watch Dogs: Legion, tydligt tillsammans med eventuella tryck på uppdateringar för att är redo att dyka citerar efteråt, eller korrigeringar resten av speciellt kritiska bekymmer för att mest sannolik närma sig tenderar att genomföra korrigerande patchar i alla fall.

I fallet med öka men även uppdateringar genom användning av nytt innehåll material men även extra, är supporten formellt avslutad genom användning avuppdatering 5.6, för att förblir den slutlig. Emellertid närma sig belöningsvägarna tenderar att hålla på inom onlineläget, som kan resultat i ytterligare säsong 5 men även eftersom den närma sig för att ändra ytterligare det finns en cykel mellan säsong 3 men även 5, för att rapporterats resten av Ubisoft inom officiellt meddelande från utvecklarna.

Patch 5.6 hade varit den slutlig uppdateringen för att stödja Watch Dogs: Legion. Belöningsvägarna närma sig ändå tenderar att anlända inom onlineläget, genom användning av gamla men även nya belöningar. Detta rutten för att stödja säsong 4, Rebels, bestående resten av 80 nivåer, närma sig tenderar att pågå ytterligare 22 januari 2022 men även närma sig tenderar att följas resten av säsong 5 Sstriations. Efteråt närma sig säsongerna 3-5 tenderar att hålla på tenderar att rulla ut inom sporten men även ge den chansen tenderar att återvinna belöningar för att chansen är att du även har missat förra. Ett par belöningar tenderar att upprätthålla utkik efter är det finns en modifierad variant resten av Aiden Pearces jacka men även Jacksons mask- men även outfitset.

Sporten även har vuxit det enorma, genom användning av mycket av innehåll material tenderar att upptäcka: hemmahörande i det finns en vidsträckt framtidsstad ytterligare ett adrenalinpumpande onlineläge. Vi är de väldigt stolta genom sporten vi är försedd med skapat men även vi behöver tacka alla de er för att även har deltagit inom på detta Londonäventyr hela genom tiden. Vi hålla uppe för bevittna fler resten av dina Legion-äventyr!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × three =