nya video även TV-serier släpps kl listan

Disney + uppdatera din lista a februari 2022, genom användning av antal nyintroduktioner vad gäller video även tv-serier med hjälp av prenumeranter på tjänsten, tillgänglig hela det följande månad.

Sätt finns inga verkar större nya introduktioner ytterligare klassiska Disney- även Marvel-storfilmer, för att ytterligare instans ankomsten resten av Eternals sett under januari, dock sätt finns ändå ett antal titlar resten av massivt nyfikenhet mellan långfilmer även antal tv-serier.

Bland dessa vi upptäcker att vi Pam & Tommy med ursprung i 2 februari 2022, miniserie baserad på sätt berömda fallet genom användning av sexbandet resten av kändisarna Pamela Anderson även Tommy Lee, The King’s Man: The Origins, eller historien i fråga om ursprunget ytterligare den primära opartisk underrättelsetjänst även The French Dispatch, Wes Andersons mest uppdaterade en film genom användning av en stjärnspäckad skådespelare.

En film

  • The Rise of Memories – 4 februari
  • The French Dispatch – 16 februari
  • Blackpink: The Movie – 16 februari
  • The King’s Man: Origins – 23 februari
  • Mr & Mrs Smith – 25 februari
  • Ingen person konsekvens – 25 februari

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × three =