Daria_Martinas Poison Ivy-cosplay är förtrollande så skadligt

De som Läderlappen närma sig citerar på italienska biografer till att börja med resten av mars, även markerar det finns en ny cykel resten av beskrivningar kopplade åt den tidlösa DC-superhjälten. I ett försök att färdiga väntan Daria_Martina även har betraktat sätt tillämpliga är benägna att tackla sig rollen för att några av charmiga skurkarna inom Dark Knight hela genom är benägna att skapa det finns en Poison Ivy cosplay.

Karaktärens ursprung även har förändrats med hjälp av första gången inom Batman-serierna 1966, så efter Crisis on Infinite Earths är kommer att bli Poison Ivy, vars riktiga namn är Pamela Lillian Isley, det finns en biokemist för att p.g.a. det finns en mutation besitter det finns en oskadlig beröring, förbättrade fysiska färdigheter även övernaturlig kontroll genom växtlivet. Berörd resten av det finns en djup kärlek åt grödor, tillämpar hon växtgifter även sinneskontrollerande feromoner med hjälp av sina kriminella , för att kommer att bli syftar åt att skydda för hotade arter även den naturliga miljön med ursprung i människors försumliga handlingar.

Daria_Martina-cosplayet erbjuda oss det finns en någorlunda grundläggande variant resten av Poison Ivy, så ändå väldigt fascinerande, kännetecknad resten av grönaktig porer och, ljusrött hår även det finns en gå bra med för att påminner i fråga om växternas värld. I ett försök att göra hennes verk extra originellt även fascinerande lade cosplayern dessutom åt det finns en köttätande växt som kan ur hennes hand, det finns en verkligt betydande touch resten av klass.

Behåller oss på område som man behandlar tema skurk, föreslår vi cosplay av Bela Dimitrescu från Resident Evil Village-frimaton Anna Ahiru.

Vad tycker du kommer i fråga om Daria_Martina’s Poison Ivy med ursprung i Batman cosplay?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 + nineteen =