videojämförelse i fråga om skillnaderna

Uncharted: Collecting – Legacy of Thieves är huvudpersonen inom det finns en ny när sätta nästa video utställning aspekt på aspekt PS4 även PS5 variationeräven markerar variationer mellan den 2, i verkligheten för att inte framför allt uttalad som ett minimum med avseende på just denna video.

Videon publicerades av YouTube-kanalen “Ultimate Gamerz” och det är det för att inte klart hur man kan den gjordes: som ett resultat av som med all sannolikhet finns ett embargo på Uncharted: Legacy of Thieves videomaterial, är som tveklöst tenderar att videon byggdes på fragment av trailers, så vi står för att inte riktigt hantera det finns en djupgående teknisk utvärderingsdestination.

Med tanke på på grund av detta faktum undersöka skillnaderna inom detalj, kollektivt genom användning av de som exakta uppgifterna relaterade ytterligare upplösning även effektivitetsklänning inom den denna sort nya PS5-versionen bör vi redo på den klassiska analysen efter lanseringen, å andra sidan för tillfället ha kunskap i att vi ändå ha det finns en allmän begreppet i fråga om de som utvecklingar för att måste ha tillämpats på originalen inom denna samling för att innefattar Uncharted 4: A Thief’s End Men även Uncharted: The Lost Legacy inom PS5-version.

De som nya tilläggen på PS5 är formellt dom som kommunicerats av Sony genom användning av presentationen av paketet, eller närvaron av tre antal grafikalternativ genom användning av utvecklingar tillämpas, 3D-ljud, snabb laddning även hjälper anger orsak DualSense-kontroller. I ämnet av de som tre grafiklägena är de som nästa:

  • Fidelity Vogue på 4K även 30 fps
  • Prestandaläge genom användning av inbyggt 1440p (4K uppskalning) även 60 fps
  • Effektivitetsklänning + Läge på inbyggt 1080p även 120 fps

Leave a Reply