ett japanskt värdshus är redo att täcka ledtrådar i fråga om det efterföljande spelet

A Japanskt värdshus tema Kingdom Hearts ligger inom Tokyo Disneyworld är redo att täcka det finns en del ledtrådar ytterligare ett förmodligen fjärde kapitel eller spin-off resten av serien.

Anger orsak månader eftersom den infört Square Enix skapandet hotellsviter via Kingdom Hearts-tema, att tillägga retade fansen via löftet i fråga om det finns en överraskning för att stödja hela för att jag skulle inte bo inom ett resten av dessa lyxiga rum.

Hotellet även har börjat välkomna besökare eftersom den den 6 januari och eftersom vi studera resten av det finns en tweet ifrån @aitaikimochi är överraskningen för att utlovats resten av Square Enix det finns en kista, identisk via dem som ses inom Kingdom Hearts-serien, som inkluderar en kopia resten av ett Keyblade. Det intressanta är är benägna att innehållet är det embargo ytterligare den 28 april 2022eftersom den mer eller mindre två veckor efterKingdom Hearts 20-årsjubileumvia hotellgäster förbjudna är benägna att inklusive ut bilder online-, dock för att inte ifrån för att förklara dem inom fras.

För att turisten förklarar även har det viktiga som ett sätt att öppna sovrumsdörren typ av Keyblade Oblivion (den för att avbildas inom tweetbilden under), samtidigt det inom kistan finns det finns en kopia resten av Edsvaktaren, för att presenterar det finns en tydligen detalj. Amuletten anslutet ytterligare vapnet är verkligen blå på varje sida att tillägga borde inte ha typ av Soras ansikte.

Den ursprungliga typ av Oathkeeper Keyblade-amuletten

Det är redo att alldeles okomplicerat vara ett förbiseende, dock en hel del följare försöker det för att det finns en möjlig ledtråd ytterligare seriens framtid att tillägga det finns en möjlig Kingdom Hearts 4 just p.g.a. sanningen det det hela är genom loppet av embargo resultat i ytterligare toppen resten av april. Det finns en tydligen detalj är bland annat är benägna att Roxas, en av många sagans huvudpersoner, inom säkert andra gagnar både Keyblade Oathkeeper att tillägga Oblivion.

På det denna sort laget bör vi bara för att redo ytterligare den 10 april, dagen då evenemanget för att stödja seriens tjugoårsjubileum närma sig är benägna att äga rum inom Japan att tillägga under vilket information i fråga om vägen framåt för märket Square Enix är redo att komma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − four =