Storbritanniens betyg, Rainbow Six Extraction debuterar på fjärde tillräckligt med utrymme

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction debuterade på fjärde tillräckligt med utrymme inom UK betygoförmögen för att undvika väletablerade storfilmer för att Mario Kart 8 Deluxe, FIFA 22 dessutom Animal Crossing: New Horizons.

UK betyg med ursprung i 17 åt 23 januari 2022

  1. Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo)
  2. FIFA 22 (EA)
  3. Animal Crossing: New Horizons (Nintendo)
  4. Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction (Ubisoft)
  5. Call of Duty: Vanguard (Activision)
  6. Minecraft (Nintendo)
  7. Just Dance 2022 (Ubisoft)
  8. Grand Theft Auto V (Take-2)
  9. The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo)
  10. Pokémon Shining Diamond (Nintendo)

Minecraft, först förra veckansjunker åt 6:e tillräckligt med utrymme samtidigt Call of Duty: Vanguard tjänar det finns en placera dessutom har fått femma: återvinna sämsta lanseringen på 14 år det kommer växa till att bli tufft med hjälp av skytten för att produceras resten av Activision.

Enkla metoder till för att på något sätt så ser ut den engelska rankingen bara lite spegla jultrenderna, genom användning av återkomsten åt pallen med hjälp av ett antal årets bästsäljande spelet, måhända dessutom grund av ett antal kampanjer (låt oss titta på FIFA 22) eller bevekelsegrund med ursprung i Nintendo Switch främja. .

Som ser ut på grund av detta faktum för att Rainbow Six Extraction, gratis på Xbox Game Pass från dag ettinte har varit huvudpersonen inom otänkbara prestationer, i alla fall genom loppet av de som första tre de gånger resten av säljer inom UK.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − eleven =