50 gratispaket på PS5 att tillägga PS4 grund av PlayStation Plus

Prenumeranter på PlayStation Plus dom kan olösta komma in 50 gratiskortspaket anger orsak PS5- att tillägga PS4-versioner resten av Yu-Gi-Oh! Mästerduell. Det finns en mycket väl unik bonus med ett syfte att stärka dina kortlekar.

Kommer du att kunna förvärva 50 gratispaket Yu-Gi-Oh! Ta tag i Duell hela genom nysta komma in “Ticket Pack 50” hemmahörande i PlayStation Store till denna adress anger orsak PS4-version eller hemmahörande i här anger orsak PS5-versionen resten av sporten. Bonusen skulle vara tillgänglig mot 1 april 2022.

Yu-Gi-Oh! Ta tag i Duel, det finns en en bild hemmahörande i sporten

När du befinner dig klar, så fort du går online inom sporten närma sig du kommer det som får 50 biljetter med ett syfte att olösta komma in lika ganska mycket av paket inom bonussektionen inom Yu-Gi-Oh! Mästerduell. Har varit att tillägga en av många dem rymmer två övergående, så ett fullständigt kommunicera vi i fråga om 100 gratiskort.

Bonusen för att nämndes till att börja med är begränsad mot PS5- att tillägga PS4-användare för att prenumererar på PlayStation Plus, så när som helst dem har lösts komma in kommer du att kunna för att använda sig av dem på vilken plattform för att på något sätt, som ett resultat av Yu-Gi-Oh! Ta tag i Duel stöder cross-play att tillägga cross-progression.

Yu-Gi-Oh! Ta tag i Duel är dessa dagar tillgänglig utan kostnad anger orsak PC, PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One att tillägga Nintendo Switch. Hela de som kommande de gånger närma sig sporten även tenderar att debutera på iOS- att tillägga Android-smarttelefoner att tillägga surfplattor. I fråga om du icke även har undersökt sätt än rekommenderar vi att du bara läser vidare vår förhandstitt på Yu-Gi-Oh! Mästerduell.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 5 =